Гості неодмінно оцінять цю ситну гарячу страву, схвалить її Зелений Дракон. Символу року подобаються незвичайні м’ясні страви. Приготувати м’ясо під шубою вийде навіть у невмілої господині. Необхідно лише обробити м’ясо, викласти на нього шарами інші продукти і запекти. Як приготувати м’ясо під смачною шубою, яке хочеться їсти вічно рецептом поділиться «Дніпро Регіон».
Для приготування знадобиться:
- 1 кілограм нежирної свинини;
- 3 великі цибулини;
- 200 г будь-яких грибів;
- 5 картоплин;
- 200 г твердого сиру;
- 100 г сметани;
- сіль та спеції за смаком.
Спосіб приготування:
- М’ясо необхідно відбити через пакет, викласти на деко, змащене олією.
- Цибулю очистити, нарізати великими кільцями, обсмажити з грибами, викласти засмажку овочом шаром на м’ясо.
- Картоплю очистити, крупно натерти, підсолити. Викласти на м’ясо наступним шаром. Останнім шаром потрібно викласти тертий сир, змішаний зі сметаною.
- Відправити м’ясо під шубою в духовку на 35-40 хвилин на 170 градусів. Щоб сир не підгорів, можна прикрити лист фольгою.
Раніше ми писали:
- Дивовижна закуска на Новий Рік: Салат «Сніговий янгол» із секретним морепродуктом — захопить гостей і порадує Дракона
- Незрівняна страва на Новий Рік-2024: закуска «Олів’є – рулет»
- М’ясний салат «Суворий мачо» ідеальний на Новий рік. Зелений дракон буде задоволений
- Новорічний салат «Око дракона» – головний хіт на святкому столі: рецепт