Субота, 23 Листопада

Гості неодмінно оцінять цю ситну гарячу страву, схвалить її Зелений Дракон. Символу року подобаються незвичайні м’ясні страви. Приготувати м’ясо під шубою вийде навіть у невмілої господині. Необхідно лише обробити м’ясо, викласти на нього шарами інші продукти і запекти. Як приготувати м’ясо під смачною шубою, яке хочеться їсти вічно рецептом поділиться «Дніпро Регіон».

Для приготування знадобиться:

  • 1 кілограм нежирної свинини;
  • 3 великі цибулини;
  • 200 г будь-яких грибів;
  • 5 картоплин;
  • 200 г твердого сиру;
  • 100 г сметани;
  • сіль та спеції за смаком.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо необхідно відбити через пакет, викласти на деко, змащене олією.
  2. Цибулю очистити, нарізати великими кільцями, обсмажити з грибами, викласти засмажку овочом шаром на м’ясо.
  3. Картоплю очистити, крупно натерти, підсолити. Викласти на м’ясо наступним шаром. Останнім шаром потрібно викласти тертий сир, змішаний зі сметаною.
  4. Відправити м’ясо під шубою в духовку на 35-40 хвилин на 170 градусів. Щоб сир не підгорів, можна прикрити лист фольгою.

Раніше ми писали:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: