П’ятниця, 29 Листопада

Булки з корицею – це смачна прикраса на вашому столі, що радує як дорослих, так і дітей. Вони можуть бути виготовлені вдома, що додає їм особливого смаку та теплоти. Завдяки пряному аромату кориці, ці булочки можуть створити чудову атмосферу в будь-який час дня.

Насолоджуйтесь цими ніжними, ароматними булками з корицею, як самостійно, так і в компанії рідних та друзів.  «Дніпро Регіон» ділиться рецептом смачних та запашних булок з корицею.

Інгредієнти:

  • 2 склянки пшеничного борошна
  • 2 чайні ложки кориці
  • 2 чайні ложки цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача (сода або порошок для випічки)
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/4 склянки вершкового масла
  • 3/4 склянки молока
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту

Для начинки:

  • 1/4 склянки розтопленого вершкового масла
  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 2 чайні ложки кориці

Спосіб приготування:

  1. У великій мисці змішайте пшеничне борошно, корицю, цукор, розпушувач і сіль.
  2. Додайте вершкове масло і розітріть його в сухій суміші до отримання крихкої консистенції.
  3. У іншій мисці змішайте молоко, яйце та ванільний екстракт.
  4. Поступово додавайте мокрі інгредієнти до сухих, змішуючи до однорідної текстури тіста.
  5. Витягніть тісто на дерев’яну дошку, попрацюйте ним кілька хвилин, доки воно не стане гладким і еластичним.
  6. Розкатайте тісто у прямокутник товщиною близько 1 см.
  7. Змішайте розтоплене вершкове масло, коричневий цукор і корицю для начинки.
  8. Рівномірно розподіліть начинку з розтопленого вершкового масла, коричневого цукру і кориці на поверхні розкатаного тіста. Покрийте всю поверхню тіста однорідним шаром начинки.
  9. Рулетом або ножем, почніть скручувати розкатане тісто у рулет. Постарайтеся зробити це міцно і рівномірно, щоб не допустити виливання начинки.
  10. Поріжте отриманий рулет на рівні шматки шириною близько 3-4 см. Оптимальна довжина шматків залежить від ваших вподобань –відкриті булки можуть бути коротшими, а закриті – довшими.
  11. Викладіть булки на лист  покритий пекарським пергаментом з невеликою відстанню між ними.
  12. Випікаємо булки в попередньо розігрітій до 180°C духовці протягом 12-15 хвилин або до золотистого кольору.
  13. Після видалення булок з духовки, залишаємо їх на трохи охолодженій решітці. Це дозволить булкам трохи відпочити і затвердіти.
  14. Подаємо булки з корицею теплими або зачекайте, поки вони повністю остигнуть. За бажанням можна полити глазур’ю або посипати пудрою цукру для більшої солодкості.

Отримані булки з корицею будуть смачним і ароматним додатком до сніданку, кави або чаю. Насолоджуйтеся їхнім чудовим смаком та текстурою і діліться з близькими.

Булки з корицею – простий та швидкий рецепт: крутіше синнабонів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: