Понеділок, 20 Травня

Крем-сир смачна намазка для бутербродів та тортів. Але купити якісний крем-сир не завжди вдається, та і ціни кусаються. «Дніпро Регіон» пропонує приготувати в домашніх умовах всього з одного інгрідієнту смачну закуску, яка виходить кращою ніж з  магазину.

Інгредієнти:

Кефір 3,2% – 2 пакети (вихід готового продукту 580 г)

Спосіб приготування:

Для приготування крем-сиру з кефіру найкраще брати кефір у пакетах, а не в картонній упаковці чи пляшці. Для приготування були куплені пакети з кефіром по 900 мл.

  1. Кефір кладемо у морозильну камеру на ніч, щоб заморозився.
  2. Заморожений кефір дістаємо з морозилки та прибираємо упаковку.
  3. Тепер споруджуємо конструкцію: сито (або друшляк) встановлюємо на глибоку миску (або каструлю). Друшляк застилаємо марлею.
  4. Перекладаємо туди кефір. Для зручності кефір можна розрізати навпіл.
  5. Прикриваємо кефір марлею та залишаємо його розморожуватися. Спочатку залишаємо його на пару годин розморозитися за кімнатної температури, а потім прибираємо в холодильник.
  6. Кефір повністю розморозиться і виділить всю сироватку приблизно через 2 доби. З сироватки можна спекти млинці.

За консистенцією він виходить дуже ніжним та гладким. Для приготування крему для тортиків просто ідеальний варіант!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: