Понеділок, 29 Квітня

Корисний і недорогий весняний листковий салат із редискою не лише наситить, а й збагатить організм вітамінами. Смачна сметанна заправка робить цей салат легким та соковитим, а оформлення шарами дозволить подати його навіть до святкового столу, розповідає «Дніпро Регіон».

Інгрідієнти:

  • Куряче яйце 5 штук
  • Огірок свіжий 200г
  • Редиска 300гр
  • Сир твердий 100 г
  • Цибуля зелена 50г
  • кріп 1 пучок

Заправка

  • Сметана 20% 200 г
  • Гірчиця гостра 1 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Лимонний сік 1 ст.л

Як приготувати листковий салат з редискою

  1. Спершу готуємо заправку для салату. Для цього сметану змішуємо з лимонним соком і гірчицею, солимо до смаку і перемішуємо до однорідної консистенції. Для того, щоб було зручніше покривати заправкою шари салату, перекладаємо в кондитерський мішок і відрізаємо кінчик.
  2. Яйця заздалегідь відварюємо круто, остуджуємо та очищаємо від шкаралупи.
  3. На блюдо встановлюємо кільце кондитерське діаметром 18 см і дно трохи змащуємо заправкою.

Кулінарне кільце можна обернути харчовою плівкою – так згодом його зручніше зніматиме після того, як салат буде зібраний.

Викладаємо салат із редискою шарами:

  • Варені яйця натерти на великій тертці.
  • Яйця злегка солимо та покриваємо невеликою кількістю сметанної заправки.
  • Свіжі огірки, нарізані дрібним кубиком.
  • Дрібно нарізаний свіжий кріп.
  • Покриваємо невеликою кількістю заправки.
  • Сир натертий на великій тертці.
  • Дрібно нарізаний зелений лук.
  • Покриваємо заправкою, що залишилася.
  • Редиска натерта на великій тертці.
  • Акуратно прибираємо кондитерську обручку і салат відразу можна подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: