Четвер, 16 Травня

30 жовтня день гарбуза. Редакція “Дніпро Регіон” пропонує приготувати варення з гарбуза та апельсину. Варення виходить дуже смачним, а кольор має наче справжній бурштин. На приготування варення з гарбуза та апельсину не потрібно витрачати багато часу. Це гарбузове варення з апельсинами чудово підійде для випічки, як начинка. Також варення можна їсти просто так ложкою.

Складові:

  • 4 апельсини або 1 стакан апельсинового соку;
  • 500 г м’якоті гарбуза;
  • 350 г цукру;
  • 1 щіпка лимонної кислоти.

Як приготувати варення з гарбуза та апельсину:

  1. Очищаємо гарбуз від шкірки. Очищений гарбуз натираємо на крупній тертці (тоді варення буде схожим на повидло). Перекладаємо гарбуз у каструлю.
  2. Засипаємо цукор.
  3. Додаємо склянку апельсинового соку або апельсин, який заздалегідь подрібнили до стану пюре (без шкірки).
  4. Ставимо на середній вогонь. Перемішуємо. Доводимо до кипіння.
  5. Варення закипіло – додаємо щіпку лимонної кислоти. Уварюємо варення 40-50 хвилин. Періодично перемішуємо. Варення готове.
  6. У стерилізовану банку закладаємо варення. У варенні цукру небагато, тому його краще зберігати у прохолодному місці. Вийшло гарне варення бурштинового кольору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: