Неділя, 5 Травня

Попереду вихідні та наближається свято закоханих – День Святого Валентина, Дніпро Регіон пропонує вам приготовути торт «П’яна вишня» за рецептом відомого дніпровського кондитера Таміли Уварової.

Інгредієнти для торту «П’яна вишня»:

Борошно -420 г
Какао -75 г
Розпушувач-16 г
Олія вершкове -375 г (кімнатний темп.)
Цукор -330 г
Яйця -6шт
Молоко -255 г (кімнатної температури)
Усі інгредієнти розраховані на три коржі. Якщо хочете менше – зменшуйте!

Технологія приготування:

  1. Духовку розігріваємо до 160 °C.
  2. Цукор та масло збити на високій швидкості до пишності.
  3. Додати яйця по одному за раз, збиваючи кілька хвилин після кожного додавання.
  4. Борошно просіяти, додати розпушувач та какао.
  5. Тепер на низькій швидкості, по черзі додати в суміш борошно та молоко. Добре все збити.
  6. Випікаємо до сухої шпажки (приблизно 40 хв.)
  7. Виймаємо з духовки і даємо охолонути у формі на решітці близько 15 хвилин, виймаємо з форми та остуджуємо повністю.
  8. Відрізати шапку бісквіту та вирізати всю середину, залишити дно та борт.

Крем для торту «П’яна вишня»:

Інгредієнти:
Яйця – 1 шт.
Цукор – 110 г
Сметана – 350 г
Ванільний цукор –10г
Борошно – 60 г
Олія вершкове – 120г
Крем-сир – 200 г

Технологія приготування:

1. Сметану, цукор, яйце, ваніль, борошно змішати до однорідності.
2. Поставити на водяну лазню і томити до загущення. Крем має бути щільним.
3. Залишити остуджуватися повністю і потім збити міксером, потроху додаючи масло|мастило|, збити до пишності
4. Додати крем-сир, збити занурювальним блендером.

Просочення:

Коньяк з під вишні, цукор за смаком – підігріти, просочити.
Вишню беремо заморожену без кісточок-500 г і замочуємо в коньяку (щоб покрив) на годину.

Важливо! Всю м’якоть, що ви вирізали з бісквіту, потрібно просочити  кремом і вишнею (процідити від коньяку) і викласти в бісквіт. Поставити у холодильник на 3-4 години. Зверху покрити шоколадним ганашем і засипати крихтою. Прикрасити вишнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

3.7 3 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: