Неділя, 8 Вересня

Якщо ви любите смаколики, але не маєте духовки чи просто хочеться чогось новенького, рекомендуємо приготувати та здивувати домашніх. Торт Медовик за цим рецептом стане для вас улюбленим. Не треба довго возитись на кухні, мінімум часу, а саме, лише 30 хвилин, повідомляє Дніпро Регіон. 

Інгредієнти для тіста:

  • вершкове масло – 100 г
  • цукор – 200 г
  • сода – 1 ч.л
  • яйця – 3 шт
  • мед – 3 ст. л
  • борошно – 600 г

Інгредієнти:

  • сметана – 700 г
  • цукор – 1 склянка
  • ванілін
  • вершки – 200 мл
  • вершки – 33%
  • сезонні

Спосіб приготування:

1. Для тіста з’єднати всі компоненти, крім борошна та поставити на середній вогонь у сотейнику з товстим дном.

2. Безперервно помішувати.

3. Коли масло і цукор розчиняються, а маса стане піниться і збільшиться в 2-3 рази, зняти з вогню і влити в борошно. Замішувати тісто треба спочатку лопаткою, так як воно гаряче. Коли трохи охолоне – замішувати руками.

4. Закрити в пакеті і дати повністю охолонути.

5. Далі поділити тісто на дев’ять рівних частин, розкатати в тонкий пласт.

6. Випікати на сухій сковорідці на середньому вогні.

7. Коржі повинні повністю охолонути.

8. Для крему з’єднати всі компоненти та збивати 3 хвилини.

9. Далі зібрати тортик, дати йому просочитися кілька годин, а краще всю ніч.

10. На кожен корж іде приблизно 3 столові ложки крему. Прикрасити сезонними фруктами.

11. Сметанний крем з кислинкою добре поєднується в цьому торті і добре просочує коржі, тому що крем не густий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: