П’ятниця, 3 Травня

Салат «Весняний» з консервованою квасолею – ситний з оригінальним смаком. Готується легко, просто та швидко.  Підходить для свят та щоденного вживання, розповідає «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована 250 гр;
  • Перець болгарський ½ шт;
  • Помідори чері 150 гр;
  • Цибуля червона ½ шт;
  • Часник свіжий 1 зубчик;
  • Петрушка кілька гілочок;
  • Гірчиця в зернах 1 ст.л
  • Олія рослинна 3 ст.л;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений за смаком;
  • Солодкий перець болгарський нарізаємо середнім за розміром кубиком.

Спосіб приготування:

  1. Половину невеликої головки червоної цибулі нарізаємо тонкими півкільцями.
  2. Помідори чері нарізаємо невеликим кубиком.
  3. З консервованої квасолі зливаємо маринад та промиваємо чистою питною водою.
  4. Всі підготовлені овочі та квасолю перекладаємо в глибокий салатник.
  5. Додаємо нарізану свіжу петрушку та натертий на дрібній тертці зубчик часнику.
  6. Додаємо в салат столову ложку гірчиці у зернах.
  7. Солимо і перчимо на смак.
  8. Заправляємо салат олією і перемішуємо.
  9. Даємо салату настоятися протягом 20-30 хвилин і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: