Субота, 4 Травня

Чудовий рецепт приготування риби на сковороді у сирній паніровці. Риба виходить дуже соковитою, ароматною, з апетитною хрусткою скоринкою. Готувати за цим рецептом можна абсолютно будь-яку білу рибу – мінтай, палтус, тріску, хек, тилапію та інші види. Як приготувати соковита рибу на сковороді з хрусткою скоринкою у сирній паніровці, розповість «Дніпро Регіон».

Інгрідієнти

  • Філе білої риби 650 г;
  • Борошно ½ склянки;
  • Сухарі паніровочні 150 г;
  • Сир твердих сортів 100 г;
  • Куряче яйце 2-3 шт;
  • Сіль за смаком Приправа для риби 1.5 ч.л;
  • Масло рослинне для смаження

Як приготувати

  1. Філе риби добре миємо, обсушуємо за допомогою серветки чи паперових рушників та нарізаємо порційними шматочками.
  2. Кожен шматочок посолити з обох боків. Посипаємо приправою для риби та злегка втираємо її у шматочки риби.
  3. Для паніровки твердий сир натираємо на дрібній тертці. Змішуємо натертий сир із панірувальними сухарями.
  4. Курячі яйця збовтуємо вилкою в окремій мисці.
  5. Кожен шматочок риби спочатку обвалюємо в борошні, потім опускаємо в яйце, а потім пануємо сухарями із сиром.
  6. Викладаємо пановану рибу на розігріту сковороду з олією.
  7. Обсмажуємо шматочки риби до золотистої скоринки приблизно 4-5 хвилин із кожного боку середньому вогні.

Соковита риба на сковороді з хрумкою сирною скоринкою готова! Рибка чудово поєднується з будь-якими гарнірами – картоплею, рисом або свіжими овочами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: