Субота, 10 Травня

Нікопольська художниця Вікторія Голуб поділилася рецептом незвичайного салату. Його незвичайність у тому, що у страву додаються листя кульбаби. Рецептом улюбленого салату Вікторія поділилася на своїй сторінці у Фейсбуці,

Вікторія попередила, що цей салат – на любителя, так як кульбаба гірчить. Але це, за її словами, справжня вітамінна бомба.

Збирати молоді листя потрібно далеко від доріг і виробництв. Стебла жорсткі – вони не підходять для салату. Можна зрізати і квіточки, з них виходить приємний жовтий чай (важливо очищати від чашолистків і квітколожа, щоб напій не гірчив).

Листя кульбаби вимочується в холодній воді дві години, а потім його можна додавати в помірній кількості у салат.

Улюблений рецепт Вікторії: рання капуста в якості основи, а кульбаба додається в кількості кропу. Вона надає страві горіховий смак і замінює будь-яку «культурну» зелень. Гостринку салату додасть бузкова цибуля, а в якості заправки використовуються лимонний сік і рослинне масло за смаком.

Джерело – Nikopolnews.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: