Четвер, 16 Травня

Як зробити смачний пиріг з капустою м фаршем на кефірі рецепт в духовці. Не потрібно обсмажувати капусту на сковороді, це спосіб набагато простіше. Тісто для пирога будь-яке. Робіть ваше улюблене: листкове, на прісному кефірі або дріжджове. Рецептом діліться «Дніпро Регіон».

Тісто:

  • кефір 250 г;
  • олія раст 4 ст.ложки;
  • цукор 4 ст.ложки;
  • сіль 1⁄2 ч. ложки;
  • борошно 450-500 г;
  • дріжджі сухі 2 ч. ложки.

Начинка:

  • капуста 1 шт.
  • фарш (за бажанням);
  • масло вершкове 50 г;
  • сіль перець;

рукав для запікання.

Як приготувати смачний пиріг з капустою:

Тісто:

1. У теплий кефір додаємо дріжджі, цукор, сіль, раст.масло, перемішуємо. Далі додаємо борошно. Вимішуємо. Тісто має піднятися у теплі щонайменше 1 раз. Ідеально 2 рази.

Начинка:

2. Нарізаємо капусту. Додаємо сіль, перець. Чорний перець додаємо обов’язково! Він надає капусті особливого смаку. Мені капусту. Складаємо в рукав, зверху розподіляємо олію. Забираємо капусту в рукаві в мікрохвильову піч на 10 хвилин! Цього достатньо! Далі формуємо пиріг.

3. Розгортаємо пласт тіста, кладемо капусту, фарш, порізане вершкове масло і зверху накриваємо тістом. Змащуємо яйцем. Випікати 45 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.

Обов’язково приготуйте такий пиріг! Начинка дуже відрізняється, якби ви обсмажили капусту на сковороді, а чорний перець надає особливої пікантності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: