П’ятниця, 27 Грудня

Рецепт скумбрії “Як у Kриму” підійде для жіночок, які переймаються своєю вагою. Ця рибка маринується за 30 хвилин, а смак запам’ятовується на все життя, розповідає «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

  • 3 скумбрії;
  • 1 лимон;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ст. л. рослинного масла;
  • 0,5 ч. л. чорного перцю;
  • 0,5 ч. л. розмарину;
  • 1 ч. л. чебрець;
    0,5 ч. л. меленого коріандру;
  • 3–4 лаврові листи;
  • дрібка мускатного горіха.

Як готувати:

  1. Почисти скумбрію.
  2. Відріжте у скумбрії голову і ретельно випотрошіть нутрощі. Обов’язково видалить темну плівку з черева, щоб риба не гірчила.
  3. Змішай сіль та всі спеції. Додай 1 ст. л. рослинної олії та 1 ст. л. лимонного соку.
  4. Рясно натріть рибу спеціями зовні і всередині.
  5. Наріж лимон півкільцями і вклади їх усередину риби разом із лавровим листом.
  6. Склади скумбрію у контейнер чи пакет. Маринуй мінімум 30 хвилин.
  7. Перед запіканням приберіть з риби лимон та лавровий лист.
  8. Розмісти скумбрію на решітці і обсмажуйте з двох сторін до готовності. Часто перевертай, щоб м’ясо стало м’яким і розсипчастим, а сама риба не підгоріла.
  9. Подавай скумбрію гарячою зі свіжими овочами, дижонською гірчицею або часниково-змітаним соусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: