Неділя, 5 Травня

Шоколодне мармурове печиво відмінна альтернатива заміни брауні чи шоколаду, коли хочеться чогось зі смаком какао. Цим простим в приготуванні рецептом ділиться «Дніпро Регіон».

Інгрідієнти:

• борошно – 160-180 г
• цукрова пудра – 200 г
• какао – 50 г
• розпушувач – 10 г
• сіль – щіпка
• яйця – 2 шт
• вершкове масло – 60 г
• шоколадні дропси/шоколад – 70 г
• цукрова пудра для обвалювання – 30 г (якщо немає цукрової пудри, можете покласти звичайний цукор за смаком)

Спосіб приготоування:

  1. Змішуємо всі сухі інгредієнти.
  2. Окремо збиваємо яйця. Додаємо до сухої суміші.
  3. Розтоплюємо масло та теж додаємо до суміші.
  4. Замішуємо тісто, яке не буде липнути до рук. Кладемо у плівку або пакет та відправляємо у холодильник на 1,5 години.
  5. Повертаємось до тіста, відщіпуємо рівні по розміру шматочки, скручуємо у кульки та трішки придавлюємо.
  6. Макаємо однією стороною у цукрову пудру, викладаємо на деко застелене пергаментом та відправляємо у духовку, розігріту до 180° на 12-15 хвилин.
  7. Після випікання перекладіть на рещітку, щоб воно трішки охололо і дно не вспріло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: