Вівторок, 22 Квітня

Цей салат з свіжої капусти, моркви та часнику готується дуже просто та швидко. Капуста виходить хрумкою, а завдяки розсолу, його можна зберігати не один день. Салат можна подавати як святкову страву або вживати бе гарніру з м′ясом. Як приготувати салат з свіжої капусти, моркви та часнику у банках, рецептом поділиться «Дніпро Регіон».

Складові:

  • капуста -1,5 кг;
  • морква -1 шт.;
  • часник -4 зубчики;
  • перець -5-6 шт.;
  • гвоздика -4-5 шт.

Розсіл:

  • вода -1,5 л;
  • сіль -2 ст.;
  • цукор -4 ст.л.;
  • олія -100 мл;
  • оцет яблучний -100 мл.

Як приготувати салат з свіжої капусти, моркви та часнику у банках

1. Капусту дрібно пошаткувати. Дрібно натерти 1 велику морквину та 4 зуб. часнику. Додати перець горошком, гвоздику, перемішати та перекласти в чисту 3-літрову банку.

2. Закип’ятити воду, потім додати сіль, цукор, олію, яблучний оцет, перемішати до розчинення цукру та солі. Маринадом залити капусту і залишити при кімнатній температурі до охолодження.

3. Через 6 годин накрити кришкою, переставити в холодильник – і через добу можна їсти. Для різноманітності можна дуже тонко нарізати в цей салат червоний солодкий перець. Чим довше стоїть – тим смачніше!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: