Вівторок, 7 Травня

Листковий салат “Печонкин” готується з доступих для господинь інгрідієнтів. Завдяки поєднанню печінки з маринованими огірками та морковою, салат має вишуканий смак. Цей просте в приготуванні та бюджетне блюдо може стати родинкою святкового столу. Рецептом такого смачного салату ділиться «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

  • Печінка 350 г
  • Мариновані огірки 10 шт.
  • варені яйця 5 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Цибуля 4 шт.
  • Майонез 200 г

Приготування:

  • печінку телячу відварити, потім натерти на великій тертці, (якщо куряча – м’якша, її можна порізати дрібною соломкою);
  • огірочки нарізати дрібними кубиками;
  • моркву відварити і натерти на великій тертці;
  • цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору

Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на великій тертці. Жовтки залишити для прикраси.

Укладати шарами у прямокутну або овальну страву з високими бортиками в наступному порядку:

  • печінка 1/2 порції, промазати майонезом;
  •  цибуля смажена 1/2 порції;
  • огірочки мариновані 1/2 порції;
  • морква, промазати майонезом;
  • білки, промазати майонезом;
  • залишилася печінка, цибуля, огірочки і промазати густо майонезом;
  • зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: