З сиру можна приготувати не лише сирники чи запіканку, а й королівську ватрушку. Така випічка настільки смачна, що захочеться її готувати постійно. Для цього десерту знадобляться дуже прості інгредієнти. Рецептом найсмачнішої королівської ватрушки поділиться «Дніпро Регіон».
Інгредієнти для приготування:
- сир – 600 г,
- яйця – 5 штук,
- цукор – 200 г,
- ванілін – 1 пакетик,
- розпушувач – 1 чайна ложка,
- вершкове масло – 200 г,
- борошно – 400 г,
- сіль – 1 щіпка.
Спосіб приготування:
- У борошно, яке було попередньо просіяне, додайте 100 г цукру, сіль, розпушувач.
- Натріть вершкове масло на терці, додайте його до сипучих інгредієнтів. Тісто повинне мати консистенцію крихти, дайте йому постояти в холодильнику, в цей момент займіться приготуванням начинки сиру.
- Змішайте сир, яйця, ванілін та цукор. Збийте масу міксером до однорідної суміші.
- Змастіть форму вершковим маслом, висипте в неї половину крихти, трохи примніть тісто.
- Перекладіть сирну начинку, покрийте її зверху рештою крихти.
- Поставте пиріг в духовку, яка була прогріта до 180 градусів, на 1 годину.
- Готова королівська ватрушка має повністю охолонути перед подачею, тому дайте їй трохи настоятися.
Раніше ми писали, Рецепт приготування пишної шарлотки. Здивує всіх гостей та стане коронною стравою господині