Субота, 18 Травня

З сиру можна приготувати не лише сирники чи запіканку, а й королівську ватрушку. Така випічка настільки смачна, що захочеться її готувати постійно. Для цього десерту знадобляться дуже прості інгредієнти. Рецептом найсмачнішої королівської ватрушки поділиться «Дніпро Регіон».

Інгредієнти для приготування:

  • сир – 600 г,
  • яйця – 5 штук,
  • цукор – 200 г,
  • ванілін – 1 пакетик,
  • розпушувач – 1 чайна ложка,
  • вершкове масло – 200 г,
  • борошно – 400 г,
  • сіль – 1 щіпка.

Спосіб приготування:

  1. У борошно, яке було попередньо просіяне, додайте 100 г цукру, сіль, розпушувач.
  2. Натріть вершкове масло на терці, додайте його до сипучих інгредієнтів. Тісто повинне мати консистенцію крихти, дайте йому постояти в холодильнику, в цей момент займіться приготуванням начинки сиру.
  3. Змішайте сир, яйця, ванілін та цукор. Збийте масу міксером до однорідної суміші.
  4. Змастіть форму вершковим маслом, висипте в неї половину крихти, трохи примніть тісто.
  5. Перекладіть сирну начинку, покрийте її зверху рештою крихти.
  6. Поставте пиріг в духовку, яка була прогріта до 180 градусів, на 1 годину.
  7. Готова королівська ватрушка має повністю охолонути перед подачею, тому дайте їй трохи настоятися.

Раніше ми писали, Рецепт приготування пишної шарлотки. Здивує всіх гостей та стане коронною стравою господині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: