Понеділок, 29 Квітня

На прилавках базарів та магазинів в продажі з′явились абрикоси, хоча ще не сезон. Цього року у Дніпрі  дерева абрикос всохли через грибкове захворювання моніліоз. Абрикоси привозні –  імпортні, тому як відрізнити солодкі від кислих розкаже Дніпро Регіон.

Нестиглі плоди видно відразу, вони не мають того насиченого кольру та тверді.

Як відрізнити солодкі абрикоси від кислих:

  1. Колір має бути насиченим і рівномірним — сторонні плями та точки не допускаються. Сама шкірка на дотик бархатиста і рівна, без будь-яких тріщин і подряпин. В іншому випадку плоди швидко почнуть гнити.
  2. Важливо помацати абрикоси. По-перше, шкірка має бути абсолютно сухою. А, по-друге, у міру пружною. Якщо при натисканні вона легко повертає колишню форму, то перед вами стиглий зразок. А ось надто м’які або, навпаки, жорсткі плоди оминайте.
  3. Важливо пам’ятати, що солодкі абрикоси мають дуже приємний аромат, який так і манить з’їсти ягоду, кислі абрикоси не мають такого витонченого запаху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: