Понеділок, 6 Травня

Існує безліч рецептів тіста для приготування пиріжків: на дріджах, на воді, на заквасці тощо. Кожна господиня пристосовується до свого «короного» рецепту. «Дніпро Регіон» пропонує вам приготувати пиріжки на кефірі. Це швидко, просто та дуже смачно, бо пиріжки вийдуть м′якими, як пух.

Інгрідієнти:

  • 1 стакан кефіру;
  • 4 стакани муки;
  • 2 яйця;
  • 1 ч л соди;
  • 2 ч л цукру;
  • 1 чл солі;
  • 0.5 кг куріного фаршу;
  • 1/4 ч л перцю;
  • 1 ч л солі.

Спочатку готуємо начинку: до готового фаршу додаємо чорний перець і сіль.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій ємності з’єднуємо кефір та соду.
  2. Після того як пройде реакція (зникне піна), додаємо сіль, цукор, олію та яйця. Збиваємо все за допомогою віночка або міксера.
  3. Поступово підсипаючи борошно, замішуємо повітряне тісто. Воно буде готове, коли повністю втратить липкість.
  4. Віддаляємо від тесту невеликі шматочки і формуємо коржики.
  5. Поміщаємо в кожен коржик невелику кількість фаршу і акуратно з’єднуємо краї пиріжка.
  6. Обсмажуємо вироби на соняшниковій олії до рум’яної скоринки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: