Вівторок, 30 Квітня

Як приготувати смачну піцу із сезонних овочів та отримати максимум насолоди. Спробуйте приготувати таку страву, ви точно будете задоволені, італійці позеленіють від заздрощів, повідомляє Дніпро Регіон.

Із кабачків готується тільки тісто, а начинка може бути будь-якою за вашим смаком. Кладіть до страви все, що вам хочеться, експериментуйте та смакуйте.

Для тіста:

Кабачки-2 шт. (невеликі)

Яйце – 1 шт.

Часник 2-3 зуб.

Сіль, перець

Борошно-2 – 3 ст. л.

Розпушувач-1 ч. л

Для начинки:

Помідори-2 шт

Болгарський перець – 1 шт

Сир твердий – 100 гр.

Зелень.

До начинки можна додати варене м’ясо, сосиски, ковбаски і різні овочі за смаком.

Як готувати?

Кабачки миємо й чистимо від шкірки. На крупній тертці натираємо очищені кабачки. Якщо це потрібно, віджимаємо зайвий сік. Додаємо сіль, перець і яйце.

Щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно, ретельно перемішуємо тісто. Додаємо в тісто почищений і дрібно нарізаний часник. Можна скористатися пресом для часнику. Борошно просіваємо з розпушувачем і додаємо в тісто. Консистенція повинна бути трохи густіше, ніж на оладки.

Форму для запікання змащуємо маслом і розкладаємо кабачкове тісто. Помиті і порізані кружечками помідори і болгарський перець викладаємо по всій поверхні піци.

Запікаємо кабачкову піцу в духовці 20-23 хв при температурі 180 градусів. Коли тісто приготується, виймаємо піцу з духовки і щедро посипаємо тертим сиром. Запікаємо піцу ще 5-10 хв до золотистої скоринки.

Готову піцу прикрашаємо дрібно нарізаним кропом. Піца краще підходить трохи охолодженою, а ніжне кабачкове тісто і різноманітні начинки здивують сім’ю або гостей.

Раніше ми писали У Дніпрі в магазині через зливу обвалилася стеля (Фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: