Як приготувати смачну піцу із сезонних овочів та отримати максимум насолоди. Спробуйте приготувати таку страву, ви точно будете задоволені, італійці позеленіють від заздрощів, повідомляє Дніпро Регіон.

Із кабачків готується тільки тісто, а начинка може бути будь-якою за вашим смаком. Кладіть до страви все, що вам хочеться, експериментуйте та смакуйте.

Для тіста:

Кабачки-2 шт. (невеликі)

Яйце – 1 шт.

Часник 2-3 зуб.

Сіль, перець

Борошно-2 – 3 ст. л.

Розпушувач-1 ч. л

Для начинки:

Помідори-2 шт

Болгарський перець – 1 шт

Сир твердий – 100 гр.

Зелень.

До начинки можна додати варене м’ясо, сосиски, ковбаски і різні овочі за смаком.

Як готувати?

Кабачки миємо й чистимо від шкірки. На крупній тертці натираємо очищені кабачки. Якщо це потрібно, віджимаємо зайвий сік. Додаємо сіль, перець і яйце.

Щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно, ретельно перемішуємо тісто. Додаємо в тісто почищений і дрібно нарізаний часник. Можна скористатися пресом для часнику. Борошно просіваємо з розпушувачем і додаємо в тісто. Консистенція повинна бути трохи густіше, ніж на оладки.

Форму для запікання змащуємо маслом і розкладаємо кабачкове тісто. Помиті і порізані кружечками помідори і болгарський перець викладаємо по всій поверхні піци.

Запікаємо кабачкову піцу в духовці 20-23 хв при температурі 180 градусів. Коли тісто приготується, виймаємо піцу з духовки і щедро посипаємо тертим сиром. Запікаємо піцу ще 5-10 хв до золотистої скоринки.

Готову піцу прикрашаємо дрібно нарізаним кропом. Піца краще підходить трохи охолодженою, а ніжне кабачкове тісто і різноманітні начинки здивують сім’ю або гостей.

Раніше ми писали У Дніпрі в магазині через зливу обвалилася стеля (Фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: