Субота, 21 Грудня

Якщо на сніданок вам вже надоїли сухі бутерброди, різноманітні каші, пропонуємо приготувати оладки з кабачків в духовці. Для цього вам потрібні мінімум продуктів та часу. Як приготувати не жирні дієтичні оладки з кабачків в духовці розповість «Дніпро Регіон».

Інгредієнти для кабачкових оладок:

  • Кабачок – 1 шт.;
  • Твердий сир – 100 г;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Сіль – 1/3 ч.л.;
  • Борошно – 2 ст.л.;
  • Розпушувач – 1⁄2 ч.л.

Приготування кабачкових оладок:

  1. Видаляємо у кабачків плодоніжки. Якщо старий кабачок, то прибираємо також шкірку і насіння. Молодий кабачок можна натирати на великій тертці разом із шкіркою та насінням.
  2. Віджимаємо кабачкову масу від зайвої рідини. Натираємо дрібно сир, викладаємо до кабачкової маси. Розбиваємо в кабачкову масу яйця, солимо, висипаємо борошно та розпушувач, ретельно перемішуємо компоненти.
  3. Застилаємо лист пергаментом. Якщо не впевнені як свій пергамент, можна змастити його олією.
  4. На поверхню викладаємо по 1,5 столовій ложці кабачкової маси. Округлюємо порції на деку, створюємо оладки.
  5. Випікаємо оладки при 200 градусах у духовці 20 хвилин. Час випікання може трохи відрізнятися.

У результаті виходять ароматні оладки з рум’яною скоринкою.

Для любителів кабачків рекомендуємо додавати в рецепт пару кабачків, тоді кількість борошна збільшуємо до 3-4 ст. л.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: