П’ятниця, 9 Травня

Капуста підходить не тільки для голубців і начинки пирогів і пиріжків. З овоча готують безліч смачних і корисних салатів з різними додатковими продуктами, повідомляє  Дніпро Регіон.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

капуста, 200 г;
огірок свіжий, 1 шт;
кріп, 1 пучок;
часник, 2 зубчики;
сіль перець;
майонез.

Процес приготування

Найсмачніший салат виходить з молодої капусти.

Капусту шаткуємо і огірок ріжемо соломкою.

Часник дрібно ріжемо або пропускаємо через прес. Але краще, якщо часник буде відчуватися в страві шматочками, так і аромат зберігається довше, ніж у видавленого.

Кріп, можна ще додати петрушку, дрібно рубаємо.

Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.

Заправляємо майонезом або сметаною до смаку.

Якщо салат робили з продуктів, вийнятих з холодильника, тоді відразу подаємо до столу. Можна відправити в холодильник остуджувати на 30 хвилин.

Вдало поєднується салат з м’ясними стравами – свіжий і легкий салат, буде знижувати жирність блюд і допоможе швидше засвоїтися їжі в шлунку.

Раніше ми писали 500 доларів за папугу: на Дніпропетровщині оголосили нагороду за зниклого улюбленця

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: