З приходом осіні, все частіше хочеться випити чашечку смачного какао або запашної кави. А краще з цими напоями смакує брауні. Як приготувати ніжний шоколадний брауні з бананом за самим простим рецептом розповість «Дніпро Регіон».
Складові:
- вершкове масло 70 г;
- яйце 2 шт.;
- борошно 70 г;
- какао порошок 30 г;
- цукрова пудра 50 г (або цукор);
- розпушувач 1ч.л.;
- банан 110 г.
Прикраса:
- шоколад 45 г;
- вершкове масло 5 г;
- молоко 25 мл.
Як приготувати ніжний шоколадний брауні з бананом і какао:
- Всі інгредієнти, крім банана, з’єднуємо в ємності (масло повинно бути кімнатної температури), перемішуємо вінчиком або блендером, міксером. Банан розминаємо вилкою і добре з’єднуємо з тістом.
- Викладаємо у форму, у силіконову форму (якщо звичайна то треба змастіть маслом), випікаємо в духовці при 180С протягом 30 хвилин.
- Прикраса: розтоплюємо шоколад з маслом в мікрохвильовій печі або на водяній бані, додаємо молоко і перемішуємо. Виливаємо шоколадну суміш на готовий теплий брауні та ласуємо.