Айва, запечена з картоплею – чудовий гарнір для м’ясних страв. Просто запечена картопля вже трохи приїлася. А ось поєднання кислуватої айви з картоплею звучить заманливо. У доповненні з ароматними часником і розмарином виходить неймовірно смачна страва, яке прикрасить будь-який стіл, повідомляє Дніпро Регіон.
ЯК ПРИГОТУВАТИ АЙВУ, ЗАПЕЧЕНУ З КАРТОПЛЕЮ
ІНГРЕДІЄНТИ
АЙВА, ЗАПЕЧЕНА З КАРТОПЛЕЮ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі верхнього та нижнього нагріву. Картоплю (800 г) очистіть, промийте і наріжте великими часточками.
Айву (400 г) помийте і розріжте на часточки, такого ж розміру, як картопля.
Змішайте у великій ємності для запікання всі інгредієнти, посоліть і поперчіть за смаком.
Додайте 2-3 гілочки розмарину, головку часнику, розрізану навпіл поперек, і оливкову олію (3 ст. л.). Добре перемішайте і запікайте в духовці протягом 30-35 хвилин до готовності картоплі.
Готувати – це просто!