П’ятниця, 22 Листопада

Айва, запечена з картоплею – чудовий гарнір для м’ясних страв. Просто запечена картопля вже трохи приїлася. А ось поєднання кислуватої айви з картоплею звучить заманливо. У доповненні з ароматними часником і розмарином виходить неймовірно смачна страва, яке прикрасить будь-який стіл, повідомляє Дніпро Регіон.

ЯК ПРИГОТУВАТИ АЙВУ, ЗАПЕЧЕНУ З КАРТОПЛЕЮ 

ІНГРЕДІЄНТИ

АЙВА, ЗАПЕЧЕНА З КАРТОПЛЕЮ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 КРОК 1

Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі верхнього та нижнього нагріву. Картоплю (800 г) очистіть, промийте і наріжте великими часточками.

 КРОК 2

Айву (400 г) помийте і розріжте на часточки, такого ж розміру, як картопля.

 КРОК 3

Змішайте у великій ємності для запікання всі інгредієнти, посоліть і поперчіть за смаком.

 КРОК 4

Додайте 2-3 гілочки розмарину, головку часнику, розрізану навпіл поперек, і оливкову олію (3 ст. л.). Добре перемішайте і запікайте в духовці протягом 30-35 хвилин до готовності картоплі.

Готувати – це просто! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: