Сезон кабачків в розпалі. Відомо, що кабачки дуже корисні для організму людину.
Якщо ви вже готували кабачкову запіканку з фаршем та вже закрили лечо з кабачків на зиму, «Дніпро Регіон» пропонує вам приготувати дієтичну пасту з кабачків з креветками. Ця дієтична паста із кабачків з креветками готується дуже просто та легко, а смак вас просто вразить.
Для приготування знадобиться:
- Кабачок 1 шт
- Креветки заморожені 400 г
- Вершкове масло 100 г
- Часник та спеціі (за смаком)
- Твердий сир 50 г
Як приготувати дієтичну пасту із кабачків з креветками:
- Кабачок нарізаємо тонкими довгими слайсами, схожими на спагетті, найзручніше зробити це за допомогою овочерізки. Креветки попередньо розморожуємо.
- Розігріваємо пательню, додаємо вершкове масло, всипаємо креветки, спеціі за смаком і обсмажуємо по 1 хвилині з кожної сторони.
- Викладаємо готові креветки на тарілку.
- На розігріту пательню додаємо шматочок вершкового масла, всипаємо кабачкову пасту і спеції, обсмажуємо на вогні протягом 5 хвилин.
- Поєднуємо креветки з пастою і посипаємо натертим сиром.
(Рецепт і фото зі сторінки АТБ).