Субота, 23 Листопада

Сезон кабачків в розпалі. Відомо, що кабачки дуже корисні для організму людину.

Якщо ви вже готували кабачкову запіканку з фаршем та вже закрили лечо з кабачків на зиму, «Дніпро Регіон» пропонує вам приготувати дієтичну пасту з кабачків з креветками. Ця дієтична паста із кабачків з креветками готується дуже просто та легко, а смак вас просто вразить.

Для приготування знадобиться:

  • Кабачок 1 шт
  •  Креветки заморожені 400 г
  •  Вершкове масло 100 г
  •  Часник та спеціі (за смаком)
  •  Твердий сир 50 г

Як приготувати дієтичну пасту із кабачків з креветками:

  1. Кабачок нарізаємо тонкими довгими слайсами, схожими на спагетті, найзручніше зробити це за допомогою овочерізки. Креветки попередньо розморожуємо.
  2. Розігріваємо пательню, додаємо вершкове масло, всипаємо креветки, спеціі за смаком і обсмажуємо по 1 хвилині з кожної сторони.
  3. Викладаємо готові креветки на тарілку.
  4. На розігріту пательню додаємо шматочок вершкового масла, всипаємо кабачкову пасту і спеції, обсмажуємо на вогні протягом 5 хвилин.
  5. Поєднуємо креветки з пастою і посипаємо натертим сиром.

(Рецепт і фото зі сторінки АТБ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: