М’ясо по-королівськи виходить ніжним, ароматним, соковитим і дуже смачним. Така страва прикрасить і святковий стіл, і щоденне меню. «Дніпро Регіон» ділиться рецептом приготування свинини замаринованої у темному пиві.
Складові
- свинина – 1 кг;
- лук – 2 шт.;
- сіль – за смаком;
- перець мелений – за смаком;
- рослинна олія – 4-5 ст.л.;
- гірчиця – 3 ч.л.;
- паприка солодка – щіпка;
- паприка копчена – щіпка;
- пиво темне – 200 мл.
Як приготувати свинину замариновану у темному пиві
- М’ясо наріжте на шматки, змастіть сіллю, олією, спеціями, гірчицею. Спеції додайте по смаку.
Залишіть маринуватися щонайменше на годину, а ще краще — на ніч. - Цибулю поріжте кільцями. М’ясо викладіть у форму, розмістіть між м’ясом шматочки цибулі.
- Можна до цибулі ще додати скибочки помідорів і печериць, шматочки бекону або скибочки сиру. Залийте м’ясо пивом.
- Накрийте форму фольгою та готуйте в духовці 1,5 години.