Субота, 23 Листопада

М’ясо по-королівськи виходить ніжним, ароматним,  соковитим і дуже смачним.  Така страва прикрасить і святковий стіл, і щоденне меню. «Дніпро Регіон» ділиться рецептом приготування свинини замаринованої у темному пиві.

Складові

  • свинина – 1 кг;
  • лук – 2 шт.;
  • сіль – за смаком;
  • перець мелений – за смаком;
  • рослинна олія – 4-5 ст.л.;
  • гірчиця – 3 ч.л.;
  • паприка солодка – щіпка;
  • паприка копчена – щіпка;
  • пиво темне – 200 мл.

Як приготувати свинину замариновану у темному пиві

  1. М’ясо наріжте на шматки, змастіть сіллю, олією, спеціями, гірчицею. Спеції додайте по смаку.
    Залишіть маринуватися щонайменше на годину, а ще краще — на ніч.
  2. Цибулю поріжте кільцями. М’ясо викладіть у форму, розмістіть між м’ясом шматочки цибулі.
  3. Можна до цибулі ще додати скибочки помідорів і печериць, шматочки бекону або скибочки сиру. Залийте м’ясо пивом.
  4. Накрийте форму фольгою та готуйте в духовці 1,5 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: