Середа, 14 Травня

Якщо навесні ви не пробували лимонад із квітів кульбаби – настав час це змінити! Дніпро Регіон пропонує приготувати лимонад з кульбаби за рецептом Фіто Аптеки. Цей напій не тільки смачний, а й має корисні властивості: очищає печінку, покращує травлення та заряджає енергією.

Інгредієнти:

  •  100 квіток кульбаби (без зелених чашолистків)
  •  1 л води
  •  1 лимон (сік і цедра)
  •  2–3 ст. л. меду або сиропу (за смаком)
  •  М’ята або меліса – за бажанням
  •  Лід – для подачі

Приготування:

  1. Квітки кульбаби промити та залити окропом. Залишити настоюватися під кришкою 4–6 годин або на ніч.
  2.  Процідити настій, додати сік і цедру лимона.
  3.  Підсолодити медом або сиропом, добре розмішати.
  4.  Додати лід, листочки м’яти – і насолоджуйтесь!

Порада: Подавайте у прозорому глечику – цей лимонад має чарівний, сонячний колір!

Раніше ми писали, Сезон кульбаб: як приготувати варення та у чому його користь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: