Субота, 18 Травня

Ідеальний рецепт для приготування смачного лімонника на швидкоруч. Вам не потрібно відміряти “на глаз” або кількістю ложок. В даному рецепті складові відміряються стаканом. Лімонник вийходить смачним та пухким, тісто замішується за лічені хвилини. Як приготоувати лімонник – смачний пиріг без заморочок за рецептом нашвидкуруч, розповість «Дніпро Регіон».

Інгредієнти для лимонного пирога:

  • Кефір – 250 мл;
  • Манна крупа – 250 мл;
  • Цукор – 250 мл;
  • Молоко – 250мл;
  • Сіль – 1⁄2 ч. л.;
  • Яйце – 2 шт.;
  • Олія вершкове – 50 г;
  • Борошно – 150 г;
  • Розпушувач – 10 г;
  • Цукрова пудра – 100 г;
  • Сік половини лимона.

Приготування пирога лимонного:

  1. У миску з кефіром висипаємо манну крупу та цукровий пісок, збиваємо компоненти віночком до розчинення. Розбиваємо в кефір яйця, солимо і перемішуємо.
  2. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо в суміш манної крупи і кефіру. Просіюємо в кефір борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо густе тісто.
  3. Застилаємо форму для випікання пергаментом. Стінки змащуємо вершковим маслом, покриваємо пергаментом.
  4. Викладаємо тісто у форму, розподіляємо рівним шаром по поверхні.
  5. Випікаємо пиріг при 180 градусах у духовці 50 хвилин.
  6. Протикаємо пиріг шпажкою по всій поверхні, заливаємо молоком верхівку.
  7. Залишаємо пиріг остигати. У цей час для глазурі змішуємо цукрову пудру та лимонний сік.
  8. Покриваємо пиріг зверху глазур’ю з лимонного соку та цукрової пудри.

Виходить ароматний та пишний простий пиріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: