Середа, 15 Травня

Курка під шубою в духовці з помідорами може подаватись як сімейна страва, так і святкова. Курка виходить дуже смачною та ніжною. Готується легко, просто та швидко. Як приготувати курку під шубою в духовці розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • 1 ціла куряча грудка (2 половинки курячого філе);
  • 2 відварені яйця;
  • 60 г сиру;
  • 1 цибулина;
  • 1 помідор;
  • 1-2 зубчики часнику;
  • 2 ст.ложки сметани;
  • сіль та спеції за смаком.

Як приготувати курку під шубою в духовці з помідорами – рецепт

1. Нарізаємо куряче філе на пласти, як на відбивні. Курку відбиваємо (лайфхак: м’ясо завжди відбивайте в пакеті, так кухня залишається чистою). Куряче філе викладаємо на лист, солимо, перчимо і посипаємо улюбленими спеціями.

2. Натираємо яйця та сир, нарізаємо помідор. Змішуємо сир, яйця, помідор і видавлюємо часник; солимо, перчимо, додаємо сметану і добре перемішуємо.

3. Зверху на куряче філе викладаємо нашу “шубку” і випікаємо в духовці 30-40 хвилин до готовності при 180 градусах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: