П’ятниця, 3 Травня

Повернення ресторанів Макдональз в Україну, в тому числі і в Дніпро, ознаменувалося ажіотажем і довжелезними чергами, які збираються біля закладів третій день поспіль. При чому немає гарантії, що, відстоявши 20-30 хвилин, вдасться зробити замовлення. Бо ще є такий фактор, як тривога, під час якої ресторани не працюють. Крім того, і ціни за час повномасштабного вторгнення дуже підросли. Тому сайт «Дніпро Регіон» пропонує вам рецепт домашніх бургерів, нічим не гірших за розпіарений Макдональз. Також ви точно будете знати, з чого вони зроблені, і без проблем давати їх дітям. Цим смачним рецептом з нами поділилася дніпрянка Юлія Перекотій.

Продукти на 4 бургери:

  • Булка з кунжутом – коштує біля 8 грн/шт в залежності від супермаркету.
  • Фарш з індички – 400 гр –  80 грн
  • Помідор – 1 шт – 15-20 грн
  • Соус за смаком (гірчичний, грецький йогурт, кетчуп) – гривень 15 за все.
  • За бажанням можна листочок салату.
  • Сир тостерний, зручніше купувати в індивідуальному пакуванні – 40 грн.
  • Підсумок: 4 величезні бургери, як мінімум, 200 грам кожен, обійшлися 170 грн.

Приготування:

  • Беремо фарш, підсолюємо і перчимо за смаком, мокрими руцями формуємо котлети для бургерів.
  • На гарячу пательню викладаємо.
  • Підсмажуємо з обох боків до готовності.
  • Розрізаємо булку навпіл, але не до кінця.
  • Робимо соус: змішати йогурт з гірчицею та кетчупом.
  • Рівномірно намазуємо на булочку. Гарячі котлети викладаємо на змазаний соусом бургер.
  • Ріжемо помідор, трішки солі, додаємо до гарячої ще котлети сир та томати, листочок салату, знов соус, накриваємо, скріплюємо і насолоджуємось!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: