П’ятниця, 22 Листопада

Солоний Наполеон – смачна та оригінальна закуска, яку приготувати зовсім нескладно. Вам знадобляться всього лише кілька простих інгредієнтів, які, як правило, завжди є під рукою. Для приготування солоного “Наполеону” можна використовути листкове тісто або готові коржі для торту, а різноманітні начинки дозволять експериментувати зі смаками. Солоний Наполеон – це чудова альтернатива традиційним бутербродам та закускам. Дніпро Регіон пропонує приготувати солоний Наполеон за рецептом від мережі крамниць Ювілейний.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто 750 г
  • Печериці 400 г
  • Балик або ковбаса 350 г
  • Яйця 5 шт
  • Часник 4 зубчики
  • Майонез 6 ст.л
  • Кріп
  • Сіль

Приготування:

  1. Тісто розрізаємо навпіл і випікаємо в розігрітій духовці до 180° по 10-12 хв до готовності орієнтуйтесь на свою духову піч.
  2.  Готове тісто розділяємо на двоє як на відео.
  3.  Печериці нарізаємо і обсмажуємо на сковорідці з олією, підсолюємо. Балик або ковбасу нарізаємо невеликими кубиками, яйця натираємо на великій тертці.
  4.  Для соусу: до майонезу додаємо, нарізаний мілко кріп та натираємо часник, перемішуємо.
  5.  Збираємо наш торт: Викладаємо корж із листкового тіста. Змащуємо його соусом. Викладаємо гриби рівномірно розподіляємо.
  6.  Накриваємо тістом змащуємо соусом, викладаємо шар балика. Накриваємо третім коржем, змащуємо соусом викладаємо яйця.
  7. Накриваємо четвертим коржем змащуємо соусом, посипаємо крихтою. Залишаємо на годину в холодильнику.

Раніше ми писали, як приготувати гарбуз запечений з мясом в духовці.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: