П’ятниця, 22 Листопада

Нам, українцям, неймовірно пощастило, що на нашій землі ростуть такі красені гарбузи! Коли осінні дні похмурі і холодні, гарбуз на столі додає сонця та тепла, а ще – вітамінів. А гарбуз запечений в духовці з м’ясом, це корисно та просто, повідомляє «Дніпро Регіон» з посиланням на канал крамниці “Ювілейний”.

Інгредієнти:

  • Гарбуз 2 кг
  • Яловичина 500 г
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Картопля 3 шт
  • Сухий часник 1/2 ч.л
  • Перець чорний 1/2 ч.л
  • Приправа універсальна 1 ч.л
  • Сіль
  • Олія
  • Кріп

Приготування:

  1. М’ясо нарізаємо шматочками і підсмажуємо.
  2. Додаємо нарізану напівкільцями цибулю та перець.
  3. Кубиками нарізану моркву та помідори.
  4. Картоплю ріжемо більшими кубиками. Додаємо до мʼяса.
  5. Посипаємо спеціями, перемішуємо.
  6. Обсмажуємо на сковорідці 10-15 хв, періодично помішуючи. Майже до готовності картоплі.
  7. Беремо гарбуз, миємо його і зрізаємо верхівку з хвостиком. Видаляємо нутрощі гарбуза разом з насінням і м’якоттю.
  8. Наповнюємо гарбуз м’ясом з овочами. Накриваємо гарбуз верхівкою.
  9. Кладемо гарбуз у глибоку форму для запікання. Вливаємо 100-150 мл води у форму.
  10. Відправляємо гарбуз, фарширований м’ясом і картоплею, в розігріту до 180 градусів духовку.
  11. Запікати 60 хв. У процесі запікання можна прикрити гарбуз зверху фольгою. Готовий гарбуз дати трохи охолонути, посипати зеленою.

Смачного!

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: