Субота, 18 Травня

Майже на кожній кухні у господині є микрохвильовка. Зараз тяжко уявити себе без цих сучасних приборів, які допомогають нам зекономити час. Але, як виявилось, існують виключення, про які потрібно знати. «Дніпро Регіон» розповість про деякі продукти, які не можна в ній гріти.

  1. Пластикові контейнери – не найкращий варіант для розігрівання у приладі. Йдеться про ті, які не позначені як безпечні для мікрохвильової печі. Тому що під час нагрівання вони можуть розплавитися та випускати токсичні речовини.
  2. Поганою ідеєю буде ставити у піч герметичні контейнери. Вони можуть вибухнути під час нагрівання, оскільки не можуть випускати пару.
  3. Не рекомендується гріти заморожені продукти в металевому упакуванні, оскільки в такому вигляді вони можуть спричинити пошкодження у приладі.
  4. М’ясо з кістками не радять гріти у мікрохвильовці. Адже кістки можуть нерівномірно розігрітися та створити небезпечні гарячі ділянки в м’ясі.
  5. Забороняється ставити туди яйця в шкарлупі, тому що під час нагріванні в мікрохвильовій печі вони можуть вибухнути.
  6. Фрукти та овочі з твердою шкіркою, такі як картопля, яблука, груші та цитрусові не радять гріти у мікрохвильовці. Це пояснюється тим, що під час нагрівання вони стають м’якшими, відповідно шкірка може розірватися або збільшитися.
  7. Також треба бути обережним із гострими приправами. Адже вони можуть випаровуватися та виходити з мікрохвильовки разом з парою, що може викликати подразнення очей та дихальних шляхів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: