Середа, 15 Травня

Для любителів ніжних тортів це ідеальний варіант. Спробуйте приготувати пташине молоко. Десерт виходить дуже ніжним і просто тане в роті. Торт принесе задоволення не лише дорослим, а й дітям. Як приготувати торт Пташине молоко вдома, рецептом ділиться «Дніпро Регіон».

Склад для коржу:

  • Кондитерський порошок – 1,5 чайної ложки;
  • Сіль – 2 г;
  • Курячі яйця – 3 шт.;
  • Порошок какао – 30 г;
  • Білий цукор – 70 г;
  • Олія вершкове – 100 г;Борошно вищого гатунку – 80 г.

Склад крему:

  • Вершкове масло – 150 г;
  • Манка – 70 г;
  • Білий цукор – 1 склянка;
  • Домашнє молоко – 2 склянки;
  • Лимон – 1 шт.

Покроковий рецепт:

  1. Приготуйте тісто для коржа. Для цього змішайте олію з цукром, а потім додайте решту інгредієнтів. Замісити тісто.
  2. Викладіть тісто в круглу форму і випікайте близько двадцяти п’яти хвилин. Духовка заздалегідь має бути розігріта.
  3. Після цього залиште його остигати.
  4. Закип’ятіть молоко з цукром і акуратно додайте манку.
  5. Варіть крем пару хвилин, а потім дайте охолонути. Крем потрібно постійно помішувати, щоб не було грудочок.
  6. Очистіть лимон і подрібніть за допомогою блендера. Після цього додайте його в крем разом з маслом, і перемішайте.
  7. Далі зберіть торт. Розріжте корж, що остигнув навпіл, в середину викладете рівномірно крем, і накрийте другою половиною коржа.
  8. Надішліть торт в холодильну камеру на кілька годин.
  9. Перед подачею прикрасьте розтопленим шоколадом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: