П’ятниця, 3 Травня
Як приготувати соус ткемалі зі слив по рецепту відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка, передає «Дніпро Регіон».

ІНГРЕДІЄНТИ

На 1 л готового соусу:

ДО РИБИ І М’ЯСА. ГОТУЄМО ГРУЗИНСЬКИЙ СОУС ТКЕМАЛІ ЗІ СЛИВ НА ЗИМУ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 КРОК 1

Підготуйте всі інгредієнти для приготування соусу на зиму ткемалі.

 КРОК 2

Помийте 1 кг слив і видаліть кісточки.

 КРОК 3

Перекладіть їх в каструлю і залийте ½ склянки води.

 КРОК 4

Додайте 1 ст. л. цукру та 3-4 ч. л. солі. Зробіть середній вогонь.

 КРОК 5

Далі візьміть 10 гілочок м’яти або меліси та 15 гілочок кінзи, дрібно порубайте. Одну головку часнику очистіть і дрібно поріжте, а з перцю чилі видаліть плодоніжки і теж дрібно наріжте.

 КРОК 6

Варіть сливи з цукром та сіллю 30 хвилин, потім перебийте блендером.

 КРОК 7

Додайте 2 ч. л. хмелі-сунелі.

 КРОК 8

Після додайте подрібнений часник, зелень кінзи і м’яти та перець чилі. Варіть ще 10 хвилин.

 КРОК 9

А тепер розливайте по підготовленим і стерилізованим банкам.

Готувати – це просто!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: