Вівторок, 1 Липня

Бананове печиво з вівсянкою готується без муки, яєць, масла, молочних продуктів. Якщо у вас в холодильнику залежались банани та є невикористана вівсянка, то рецепт цього печива буде доречним. Як приготувати бананове печиво з вівсянкою та фініками, розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • 200 г вівсяних пластівців довгого варіння;
  • 3 дуже стиглих банана;
  • 50 г тростинного цукру (за бажанням);
  • 4 г розпушувача;
  • 100 г фініків.

Як приготувати бананове печиво з вівсянкою і фініками

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  2. У блендері з ножами трохи перемелюємо пластівці (але не на борошно).
  3. Банани за допомогою вилки перетирати у пюре.
  4. Фініки промиваємо, видаляємо кісточки і ріжемо на невеликі шматочки.
  5. В бананове пюре всипаємо цукор і розпушувач, перемішуємо.
  6. Всипаємо пластівці, перемішуємо і додаємо фініки. Знову перемішуємо.
  7. Деко застилаємо тефлоновим килимком або пергаментом.
  8. Столовою ложкою викладаємо тісто, формуючи печиво круглої форми.
  9. Відправляємо в духовку на 20 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: