Понеділок, 21 Квітня

Яблучний пиріг на сковороді за 15 хвилин готується дуже швидко та легко з найпростіших продуктів тих, що є у кожному домі. Завдяки тому, що яблука карамелізуються на сковорідці, а не просто запечуються у тісті, додається витончений смак. Рецепт приготування яблучного пирога на сковорідці за 15 хвилин дуже підходить, коли неочікуванні гості на порозі, рецептом пирога ділиться «Дніпро Регіон».

Складові:

  • 2 шт. яблука;
  • 30 г вершкове масло;
  • 40 г цукор.

Тісто:

  • 1 яйце;
  • 10 г ванільний цукор;
  • 40 г цукор;
  • 150 г сметана;
  • 30 г соняшникова олія;
  • 140 г борошно;
  • 8 г розпушувач.

Як приготувати яблучний пиріг на сковороді:

1. Яблука очистили від шкірки та ріжемо на часточки. Олію та цукор розчинити на сковороді. Викладаємо яблука та смажимо 7 хвилин. Не забуваймо перемішувати.

2. Робимо тісто. Змішуємо яйце цукор, ванільний цукор. Далі додаємо соняшникову олію та сметану. Добре розмішали і додаємо борошно та розпушувач.

3. Викладаємо тісто зверху яблук. Накриваємо кришкою, на повільному вогні готуємо 15 хвилин. І пиріг готовий. Перевернули на тарілку та подаємо на стіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 1 голос
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: