П’ятниця, 3 Травня

Лікарі розповіли про продукти для чоловічої сили і здоров’я, які неодмінно повинні бути в раціоні. Вони допоможуть бути витривалішими, зміцнять серце і судини, покращують роботу мозку і допоможуть уникнути “чоловічих проблем”. Повідомляє Дніпро Регіон.

Лікарі надали певні рекомендації щодо щоденного раціону для чоловіків, щоб не тільки підтимувати своє тіло у гарній фізичній формі, а й бути здоровим зсередини.

Авокадо. Джерело здорових жирів. Корисне для роботи серця.

Мигдаль. Джерело поживних речовин. Регулярне споживання позитивно впливає на загальний стан людини.

Яловича печінка. Джерело вітамінів А, В, цинку, міді, заліза. Допомагає підвищити витривалість організму.

Імбирь. Покращує роботу шлунково-кишкового тракту, знижує ризик раку товстої кишки.

Яйця. Джерело вітамінів В5 та В6. Допомагають регулювати тривожні стани.

Лосось. Джерело жирів омега-3. Підтримує здоров’я серця, зменшує біль у грудях, має протизапальні властивості.

Насіння льону. Джерело рослинних жирних кислот омега-3. Знижують ризик діабету та серцево-судинних захворювань; підвищують рівень дофаміну у мозку, який викликає сексуальну реакцію у чоловіків.

Гранат. Джерело антиоксидантів. Знижує ризик серцево-судинних захворювань та раку простати.

Оливкове масло. Джерело мононенасичених жирів, що знижують ризик інсульту.

Шпинат. Джерело заліза. Має протиракові, протизапальні властивості, підтримує зір.

Томати. Джерело антиоксиданту лікопіну, що знижує ризик захворювання раку простати.

Устриці. Природне джерело цинку, що підтримує імунну функцію та стимулює вироблення тестостерону.

Також ми розповідали про авокадо: корисні властивості та переваги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: