Субота, 23 Листопада

Смачний і дуже корисний в осінній період чай обліпихи з імбиром, медом і апельсином. Так що якщо не встигли наморозити обліпихи про запас, час ще є. Можна додавати ще куркуму. Але їй краще не зловживати, особливо вагітним. Але в період захворювання куркума дуже корисна. Як зробити зігріваючий обліпиховий чай з імбирем, медом і апельсином розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Обліпиха 100 г
  • Імбир невеликий шматочок – 30 г
  • Апельсин
  • Вода – 500 мл.
  • Мед – 2-3 чайні ложки меду.

Як зробити обліпиховий чай з імбирем, медом і апельсином

1. Обліпиху перетираємо в пюре і пропускаємо через сито. Імбир натираємо на тертці і додаємо до обліпихи. Туди ж відправляємо часточки апельсина.

2. Заливаємо водою. Напій повинен настоятися і за бажанням можна додати мед.

3. Зберігайте рецепт, заварюйте корисні чаї та будьте здорові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: