Смачний і дуже корисний в осінній період чай обліпихи з імбиром, медом і апельсином. Так що якщо не встигли наморозити обліпихи про запас, час ще є. Можна додавати ще куркуму. Але їй краще не зловживати, особливо вагітним. Але в період захворювання куркума дуже корисна. Як зробити зігріваючий обліпиховий чай з імбирем, медом і апельсином розповість «Дніпро Регіон».
Складові:
- Обліпиха 100 г
- Імбир невеликий шматочок – 30 г
- Апельсин
- Вода – 500 мл.
- Мед – 2-3 чайні ложки меду.
Як зробити обліпиховий чай з імбирем, медом і апельсином
1. Обліпиху перетираємо в пюре і пропускаємо через сито. Імбир натираємо на тертці і додаємо до обліпихи. Туди ж відправляємо часточки апельсина.
2. Заливаємо водою. Напій повинен настоятися і за бажанням можна додати мед.
3. Зберігайте рецепт, заварюйте корисні чаї та будьте здорові.