Субота, 21 Грудня

Запечений виноград – ласощі, які стануть прекрасною закускою або десертом та підходить для будь-якого випадку. Як приготувати запечений виноград у духовці розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • виноград (переважно солодкі сорти, без кісточок),
  •  цукор,
  •  кориця (за бажанням),
  •  вершкове масло (за бажанням).

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте виноград. Вимийте ягоди під проточною холодною водою і висушіть кухонним рушником. За бажання великі виноградини можна розрізати більш дрібні частини.
  2. Розігрійте духовку до 180 градусів. Помістіть виноград на лист або у форму для випічки. Якщо ви використовуєте лист, його можна вистелити папером для випічки, щоб потім було легше очищати.
  3. Помірно посипте виноград цукром. Його кількість залежить від ваших уподобань. За бажання можна додати трохи кориці для посилення смаку.
  4. Для надання ще одного додаткового смаку між ягодами можна покласти маленькі шматочки вершкового масла. Цей крок є обов’язковим, але може збагатити страву.
  5. Помістіть деко з виноградом у розігріту духовку і запікайте 15-20 хвилин. Час термічної обробки може змінюватись в залежності від розміру та солодощі ягоди, тому час від часу перевіряйте, чи не готові ваші ласощі.
  6. Запечений у духовці виноград смачний і відразу, і після остигання. Його можна подавати в такому вигляді, а можна додати до морозива, йогурту чи інших десертів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: