Середа, 15 Жовтня

Запечені яблука це не лише смачний, а й корисний десерт, який дарує організму вітаміни та підтримує імунітет восени. Під час запікання фрукти зберігають більшість поживних речовин, а завдяки м’якій текстурі стають легкозасвоюваними. Така страва покращує травлення, зміцнює серцево-судинну систему й чудово підходить для тих, хто дбає про здорове харчування. Як приготувати запечені в духовці фаршировані яблука розповість Дніпро Регіон.

Вибирайте яблука приблизно однакового розміру та одного сорту так вони пропікуються одночасно.

Інгредієнти

  •  4 великі яблука;
  •  100 г коричневого цукру;
  •  100 г вершкового масла;
  •  50 г борошна;
  • 50 г вівсяних пластівців;
  • 50 г лісових горіхів;
  • 1 ч. л. кориці;
  • 0,5 ч. л. солі.

Приготування (60 хвилин, 4 порції)

1. Розігрійте духовку до 175 градусів. У яблук зверху виріжте серцевину, зробивши поглиблення. Викладіть їх на лист.

2. Подрібніть лісові горіхи. Змішайте борошно з цукром, сіллю, корицею, вівсяними пластівцями та горіхами. Олію наріжте шматочками і перетріть пальцями з борошняною сумішшю. Отриманою масою щедро заповніть середину яблук.

3. Запікайте яблука в духовці 40 хвилин, доки вони не стануть м’якими. Час приготування залежить від сорту яблук. Подавайте теплими з морозивом та карамельним або шоколадним соусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: