Середа, 7 Травня
Попереду вихідні, не знаєте, що приготувати солоденького? Тоді Дніпро Регіон пропонує вам рецепт від професійного кондитера із Дніпра  Тамила Уварова, яка на своїй сторінці поділилась рецептом вишуканого шоколадний бісквіту без борошна.
Інгредієнти:
  • Білки – 120г
  • Цукор – 125 г
  • Жовтки – 80 г
  • Какао – 35 г
Технологія приготування:
  • Відокремлюємо білки від жовтків.
  • Збиваємо на максимальній швидкості міксера білки із цукром.
  • Коли маса стане пишною, введемо жовтки та какао.
  • Ще раз збиваємо масу та виливаємо на пергамент.
  • Випікаємо при 180 градусах 3-6 хвилин.
  • Остиглий корж ріжемо на форми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 2 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: