Середа, 8 Травня
Попереду вихідні, не знаєте, що приготувати солоденького? Тоді Дніпро Регіон пропонує вам рецепт від професійного кондитера із Дніпра  Тамила Уварова, яка на своїй сторінці поділилась рецептом вишуканого шоколадний бісквіту без борошна.
Інгредієнти:
  • Білки – 120г
  • Цукор – 125 г
  • Жовтки – 80 г
  • Какао – 35 г
Технологія приготування:
  • Відокремлюємо білки від жовтків.
  • Збиваємо на максимальній швидкості міксера білки із цукром.
  • Коли маса стане пишною, введемо жовтки та какао.
  • Ще раз збиваємо масу та виливаємо на пергамент.
  • Випікаємо при 180 градусах 3-6 хвилин.
  • Остиглий корж ріжемо на форми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 2 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: