Субота, 23 Листопада

Сирно-апельсиновий кекс з шоколадом і мигдалем – це справжнє поєднання ніжності та екзотичного смаку. Апельсинова цедра додає свіжість, сир – м’якість, а шматочки шоколаду та обсмажені мигдальні горішки створюють неповторний аромат та хрусткість. Як приготувати смачний сирно-апельсиновий кекс з шоколадом і мигдалем рецептом ділиться «Дніпро Регіон».

Складові:

  • 75 г вершкового масла кімнатної температури;
  • 150 г цукру;
  • 15 г ванільного цукру;
  • 2 яйця;
  • 180 г сиру;
  • цедра 1 апельсину;
  • 150 г борошна;
  • 5 г розпушувача;
  • 1 г соди;
  • 1 г солі;
  • 30 г шоколадних крапель (або рубаного шоколаду);
  • 20 г обсмажених мигдальних пелюсток

Як приготувати сирно-апельсиновий кекс з шоколадом і мигдалем:

  1. Включаємо духовку на 175 градусів.
  2. Форму застилаємо папером для випічки.
  3. У чаші з’єднуємо м’яке масло, цукор і ванільний цукор, збиваємо міксером пару хвилин.
  4. В отриману суміш додаємо по одному яйцю, після кожного збиваємо міксером ще 1 хвилини.
  5. Додаємо сир, перемішуємо до однорідності.
  6. Додаємо цедру апельсина, перемішуємо.
  7. В окремій чаші з’єднуємо борошно, розпушувач, соду і сіль, все перемішуємо.
  8. Всипаємо сухі інгредієнти до рідких, перемішуємо лопаткою до однорідності.
  9. Всипаємо шоколадні краплі, перемішуємо.
  10. Перекладаємо тісто у форму, розрівнюємо.
  11. Зверху посипаємо мигдальними пелюстками.
  12. Випікаємо 40 хвилин (перевіряємо сухою шпажкою).
  13. Гготовий кекс перекладаємо на решітку або дощечку і даємо трохи охолонути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: