Середа, 15 Травня

Відкриті пиріжки з м’ясом у духовці готуються дуже легко. Поки буде підходити тісто, в цей час можна зробити начинку. Як приготувати відкриті пиріжки з м’ясом в духовці рецепт від «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 400 мл теплого молока;
  • 7 г сухих дріжджів;
  • 1,5 ст.л цукру;
  • 180 мл рослинної олії;
  • 1 яйце+білок;
  • неповна ст.л солі;
  • 6 склянок борошна.

Для начинки:

  • гілочка кропу;
  • 1/2 болгарського перцю;
  • 1 цибулина;
  • 200 г фаршу;
  • сіль, перець, паприка.

Як приготувати пиріжки з м’ясом в духовці:

  1. У миску влити тепле молоко, додати дріжджі та цукор перемішати. Потім додати яйце + білок, олію, сіль, перемішати. Поступово додаючи борошно, замісити м’яке тісто. Тісто накрити і залишити на одну годину в теплому місці.
  2. Інгредієнти для начинки подрібнити в блендері. Готове тісто розділити на 10 рівних частин. Сформувати в кружечок, перекласти на лист, накрити плівкою і залишити на 20 хвилин.
  3. Розподілити начинку та покласти на кружечки із тіста, змастити жовтком, змішавши його із двома чайними ложками води. Випікати, заздалегідь в розігрітій духовці 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: