Понеділок, 6 Травня

Дуже простий і неймовірно смачний рецепт із кабачків. Страва швидко і просто готується, продукти для нього знадобляться найдоступніші, а результат просто приголомшливий. Відбивні з кабачків у сирному паніровці виходять соковитими, ніжними, з хрусткою скоринкою, а подавати їх будемо з ароматним часниковим соусом. Рецептом приготування відбивних з кабачків у сирному паніруванні ділиться «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Кабачок 2 шт.;
  • Сир твердих сортів 125 г;
  • Куряче яйце 4 шт.;
  • Паприка 1 ч.л.;
  • Приправа 1 ч.л.;
  • Сухарі паніровочні 100 г;
  • Борошно пшеничне  50 г;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений за смаком;
  • Масло рослинне 70-100 г для смаження.

Соус:

  • Сметана 20% 125 г;
  • Майонез 50 г;
  • Часник 2 зубчика;
  • кріп 30 г.

Як приготувати відбивні з кабачків у сирному паніровці:

  1. Кабачки нарізаємо вздовж на слайси завтовшки 3-5 мм.
  2. Молоточком для відбивних злегка відбиваємо скибочки кабачків боком із товстими зубчиками. Після цієї процедури кабачки краще просмажаться, а їх смак стане ніжнішим і соковитішим у результаті.
  3. Підготовлені кабачки складаємо в миску, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо та залишаємо на столі при кімнатній температурі на 10-15 хвилин.
  4. Для цього рецепту найкраще підійдуть невеликі за розміром молоді кабачки. Чистити із зовсім не обов’язково, насіння видаляти також не потрібно.
  5. Для паніровки панірувальні сухарі змішуємо з борошном.
  6. В окремій мисці збовтуємо яйця з паприкою, приправою «Італійські трави», додаємо сіль та мелений перець за смаком. Сир натираємо на дрібній тертці та змішуємо з яйцями.
  7. Для панірування та кляру беріть такий посуд, щоб зручно було обвалювати та вмочувати досить довгі скибочки овочів.
  8. На сковороді розігріваємо невелику кількість олії. Кожну скибочку кабачка обвалюємо в паніровці із сухарів, потім добре обмочуємо в клярі і викладаємо на розігріту сковороду. Смажимо відбивні з кабачків на невеликому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
  9. Обсмажені відбивні з кабачків знімаємо на паперовий рушник, щоб видалити надлишки жиру.
  10. Для соусу змішуємо майонез, сметану, додаємо дрібно нарізану зелень свіжого кропу та пропущений через прес часник.
  11. Все перемішуємо і подаємо на стіл разом із кабачками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 1 голос
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: