Понеділок, 29 Квітня

Не завжди є час та бажання готувати вечерю. «Дніпро Регіон» пропонує приготувати пасту з грибами нашвидкуруч за рецептом відомого шеф–кухаря Євгена Клопотенка. Ця паста готується з печерицями, бо вони доступніші по ціні і мають ніжний смак.

Інгрідієнти

  • 140 г спагеті;
  • 150 г печериць;
  • 150 г сметани не менше 20%;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • 10 г петрушки;
  • 40 г пармезану;
  • сіль і перець за смаком.

Паста з печерицями: покроковий рецепт

  1. Закип’ятіть воду на пасту в середній каструлі. Додайте сіль, покладіть 140 г пасти та варіть до стану аль денте згідно з інструкціями на пакованні.
  2. Вимийте 150 г печериць та наріжте їх на 4 частинки. Дрібно наріжте 10 г зелені петрушки, натріть 40 г пармезану на дрібній тертці.
  3. Розігрійте пательню разом із 1 ст.л. оливкової олії та обсмажте на ній печериці впродовж 5 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком, викладіть у гриби 150 г сметани.
  4. Викладіть на пательню спагеті прямо з каструлі. Найзручніше це робити щипчиками для пасти. Смажте все разом, перемішавши, 2-3 хвилини, поки соус не загусне.
  5. Додайте половину зелені й сиру в сковорідку, розмішайте та вимкніть вогонь.
  6. Перекладіть пасту в порційні тарілки та притрусіть рештою сиру та зелені. Їжте гарячою.

Подавайте, притрусивши сиром

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: