Середа, 19 Березня

Ватрушки – це не лише улюблена випічка з дитинства, але й чудовий спосіб поекспериментувати зі смаками. Додавши до традиційної начинки гриби та сир, ви отримаєте неперевершену страву, яка стане зіркою вашого столу. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Інгредієнти:

Для тесту:

Сир 0-2% – 180 гр
борошно – 6 ст.л
Розпушувач – 1/2 ч.л.
яйце – 1 шт.
Сіль, приправи – за смаком

*Начинка:**

Печериці – 150-200 гр
Цибуля – 1 шт
Сіль – щіпка
Сир – 40 г.

Приготування:

Змішати усі інгредієнти. Розділити на 4 частини, сформувати кульки, викласти на силіконові килимок, сплющити кульки, сформувати ватрушку з бортиками. З тестом працюємо вологими руками, щоб не ліпло.

Відправити ватрушки в духовку без начинки на 15 хвилин при 180 °, серединки трохи проколоти вилкою.
Нарізати цибулю, обсмажити на середньому вогні на краплі олії до золотистого кольору, додати нарізані печериці, злегка сіль і смажити до золотистого кольору хвилин 10. Викласти начинку у ватрушки, посипати натертим сиром і відправляємо ще на 10 хвилин в духовку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: