Четвер, 2 Травня

Кращої приправи до м’яса ви ще не куштували! Популярну в українців аджику можна приготувати як із сирих овочів, так і уварюючи усі інгредієнти. Сира аджика відмінно підійде для заготівлі на зиму, передає «Дніпро Регіон».

Рецептом холодної аджики з перцю без варіння поділилися у кулінарному блозі zakatki_na_zimy в Інстаграмі. Зберігати страву найкраще в прохолодному приміщенні (погріб, холодильник).

Як законсервувати холодну аджику з перцю

Інгредієнти:

  • помідори — 4 кг
  • перець болгарський — 1,5 кг
  • перець чилі — 3 шт.
  • часник — 200 г
  • оцет (9%) — 200 мл
  • сіль — 2 ст.л.

Приготування:

    1. Помідори спочатку миємо, а потім сушимо. Те саме робимо з болгарським перцем.
    2. Обрізаємо болгарським перцям плодоніжки. Насіння можна не видаляти.
    3. Підготовляємо перець чилі та часник. У перцю чилі зрізаємо плодоніжки.
    4. Все перекручуємо через м’ясорубку, додаємо оцет і сіль.
    5. Добре перемішуємо і залишаємо в спокої на одну годину.
    6. Через деякий час ще раз добре перемішуємо і вкладаємо в чисті сухі банки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: