Вівторок, 22 Квітня

Приготуйте варення з айви з волоськими горіхами на зиму за рецептом від «Дніпро Регіон». Це варення дуже смакує як для млинців, так і для простого чаювання.

Складові:

  • Айва 1 кг
  • Цукор 1 кг
  • Горіхи 100 г

Ось така пропорція має бути, збільшуйте її за кількістю очищеної айви

Як приготувати варення з айви з волоськими горіхами на зиму

1. Айву очистити від серцевини, нарізати як подобається і засипати цукром, перемішати і дати постояти доти, доки айва не дасть сік. Бажано щоб сік доходив до верху і покривав айву, у разі можна додати 50-100 мл води на 1 кг очищеної айви.
2. Після цього вмикаємо на середній вогонь до закипання, вимикаємо, даємо повністю охолонути. І так повторюємо тричі. закипіло, вимкнули, охололо. Втретє додаємо горіхи 100г на 1 кг очищеної айви.
3. Прокип’ятили, розливаємо по стерилізованим банкам та закручуємо. Варення виходить як мармелад, а горіхи дають насичений смак, можна без них звичайно. Яке красиве вийшло, та смачне звичайно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: