У Дніпрі учні та викладачі Дніпровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу випекли торт у формі рушника з ілюстрацією вишивки довжиною 2,5 метри, пише сайт «Дніпро Регіон» з посиланням на Суспільне. Дніпро.
Директорка центру Ніна Войтович розповіла, що робота зайняла два дні. Спочатку пекли коржі, потім варили крем і складали все в одну композицію.
Для бісквіта використали 270 яєць, майже 7 кілограмів борошна та 18 кілограмів повидла. Ще майже 2 кілограми цукру та кілограм білків пішло для крему.
Торт, розповіла Ніна Войтович, скуштували й самі з колективом, та частину відвезли до Центру соціальної підтримки сімей та дітей у Дніпрі.