Середа, 15 Січня

Не варто довіряти загальним міркуванням, коли всі кажуть, що цей продукт дуже корисний. Навіть якщо й так, то він може нашкодити через ваші індивідуальні особливості. Кому не можна їсти цибулю, і з яких причин розповість Дніпро  Регіон.

Шкідливість сирої цибулі

Цей овоч у сирому вигляді найбільш корисний, і дуже небезпечний. Його не можна вживати тим, хто має:

  • схильність до розладів шлунка;
  • гастрит чи виразкова хвороба;
  • проблеми з печінкою,
  • захворювання нирок.

Також рекомендує бути обережними з цибулею тим, хто має проблеми із зайвою вагою, оскільки він стимулює апетит.

Шкідливість вареної цибулі

У такому вигляді овоч може викликати:

  • здуття живота;
  • проблеми зі стільцем та діарею;
  • підвищення кислотності шлункового соку.

Не варто виключати і можливість індивідуальної непереносимості та алергічні реакції.

Шкідливість смаженої цибулі

З подібною термічною обробкою овоч протипоказаний тим, хто має:

  • бронхіальна астма;
  • захворювання печінки;
  • проблеми зі шлунком та кишечником.

Через високу калорійність продукту, смажену цибулю варто вживати з обмеженнями тим, хто дотримується суворої дієти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: